fbpx
UHZ thellon bashkëpunimin me Universitetet Angleze

UHZ thellon bashkëpunimin me Universitetet Angleze

UHZ thellon bashkëpunimin me Universitetet Angleze
Në kuadër të projektit shumëpalesh të Komisionit Evropian, EUFORIA, UHZ po merr pjesë në Punëtorinë e radhes të organizuar nga Staffordshire University në Britani të Madhe në kuadër të avancimit të mëtejshëm të bashkëpunimit ndërkombëtar.
UHZ në këtë takim është përfaqësuar nga Prof.ass.dr. Ibrahim Krasniqi dhe Prof.asoc.dr. Edmond Beqiri. Në kuadër të takimit do tē diskutohet për avancimin e kurrikulave respektive dhe për avancimin e metodave mësimore. Gjatë qendrimit në Britani profesorët e UHZ kanë zhvilluar aktivitete shtesë dhe takime me shumë pjesëmarres të punëtorisë.
Translate »