fbpx
UHZ formoi Shtabin për Menaxhimin e Pandemisë COVID-19

UHZ formoi Shtabin për Menaxhimin e Pandemisë COVID-19

Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, Prof.Dr. Fadil Millaku, në takimin e mbajtur me menaxhmentin e UHZ-së, formoi Shtabin për Menaxhimin e Pandemisë COVID-19 (Coronavirus).
Anëtarët e këtij shtabi u zgjodhën:

  1. Prof.Asoc.Dr. Afrim Selimaj – kryesues;
  2. MSc. Besnik Zeka;
  3. Prof.Asoc.Dr. Adem Dreshaj;
  4. MSc. Durim Hoxha;
  5. Adnan Lataj.
    Në këtë takim u vendos që t’u bëhet thirrje stafit akademik, administrativ dhe studentëve për respektimin e vendimeve të qeverisë, për parandalimin e COVID-19.
Translate »