fbpx
Thirrje për Aplikim në Punëtorit e Eko-Komuniteteve

Thirrje për Aplikim në Punëtorit e Eko-Komuniteteve

📢 Ftojmë të gjithë qytetarët e komunës së Pejës të na bashkohen në punëtoritë tematike që do të zhvillohen gjatë muajit maj në kuadër të projektit #EkoKomunitetet.

Pesë punëtoritë kanë në fokus trajtimin e temave lidhur me:
👉 Menaxhimin e integruar të resurseve ujore
👉 Biodiversitetin dhe konservimin e natyrës
👉 Ajrin dhe parandalimi i emetimeve të gazrave serë
👉 Tokën, rëndesia e pyllëzimit dhe perdorimi adekuat i agrokimikateve në bujqësi
👉 Menaxhimi i mbeturinave në Kosovë

Për pjesëmarrje regjistrohuni në 🔗 https://forms.gle/ZJjGRNiNnm8onHUi7

Ky projekt financohet nga UKaid, menaxhohet nga People in Need Kosovo dhe implementohet nga Let’s Do it Peja.

Translate »