fbpx

Konstultimet tek Prof.Asoc.Dr. Halit Shabani ne lenden Taksat dhe Korporatat do te mbahen te henen me daten 08.02.2021, duke filluar nga ora 09:30, ne objektet e Fakultetit te Biznesit.

Verejtje: Ne konsultime kane te drejte te marrin pjese vetem ata student te cilet iu kane nenshtruar provimit.

Translate »