fbpx
Takim zyrtar në mes Departamentit të Ekologjisë dhe Fakultetit të Agrobiznesit

Takim zyrtar në mes Departamentit të Ekologjisë dhe Fakultetit të Agrobiznesit

Takim zyrtar në mes Departamentit të Ekologjisë në Universitetin e Zarës dhe Fakultetit të Agrobiznesit në Universitetin Haxhi Zeka. Në këtë takim, ishin të pranishëm Prof.Asoc.Dr. Nexhdet Shala dhe Prof. Asoc.Dr. Ibrahim Hoxha.

Qëllimi i këtij takimi ishte arritja e një marrëveshje bashkëpunimi për programet e reja të mundshme që mund të aplikohen edhe në Fakultetin e Agrobiznesit, si dhe bashkëpunimi në projekte të përbashkëta midis dy institucioneve universitare.

Translate »