fbpx
Studentët e fakultetit të arteve përfitojnë nga donacioni zviceran

Studentët e fakultetit të arteve përfitojnë nga donacioni zviceran

Studentët e fakultetit të arteve përfitojnë nga donacioni zviceran

Sot, u.d dekani i fakultetit të arteve, Dardane Nallbani Batalli bashkë me mesimdhënësit dhe studentët, priti përfaqësuesen e fondacionit zviceran “Pirolo Foundation”, znj. Dorothea Fankhauser Ritter.

Mesimdhenënësit dhe studentët e fakultetit të arteve falënderuan shumë znj. Ritter dhe njëkohësisht performuan disa pika muzikore. Znj. Ritter me këtë rast  shprehu gatishmëri edhe për bashkëpunime të reja në të ardhmen dhe po ashtu falënderoi të gjithë studentët, profesorët dhe dekanin.

Studentët nga ky donacion kanë përfituar këto instrumente: katër violinë, dy flauta, dy trumbeta dhe një violonçel.

IMG_8262

Translate »