Stafi akademik i angazhuar

Lista e Profesorëve dhe Asistentëve të angazhuar 2020/2021

Prof. Dr. Beqir Sadikaj
Prof. Dr. Metush Sulejmani
Prof. Dr. Hajredin Kuçi
Prof. Dr. Abdulla Azizi
Prof. Asoc. Dr. Haxhi Gashi
Prof. Asoc. Dr. Afrim Hoti
Prof. Ass. Dr. Berat Aqifi
Dr. sc. Ardian Emini
Dr. sc. Agim Kurmehaj
Dr. sc. Lulzim Farizi
Dr. sc. Alban Maliqi
Dr. sc. Isuf Jahmurataj
Dr. sc. Xhemshit Shala
Msc. Petrit Hajdari
Msc. Milot Sheremeti
Msc. Qëndresa Shala
Msc. Valëza Kastrati
Msc. Jetmir Dreshaj
Msc. Dardan Lajçi
Msc. Kolos Ukaj
Msc. Argzon Muqaj

One thought on “Stafi akademik i angazhuar

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.