fbpx

Specializimi Profesional – Domosdoshmëri për Zhvillim Ekonomik

Bashkangjitur mund të gjeni informatën për të iu bërë ftesë studentëve që marrin pjesë në forumin “Specializimi Profesional – Domosdoshmëri për Zhvillim Ekonomik” që do të mbahet më 27 qershor 2016, në Shkollën Amerikane në Kosovë/District Club, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, Prishtinë.

ShKÇAK ka lansuar uebfaqen e forumit ku ju mund të merrni informata të hollësishme rreth paneleve të diskutimit, sesioneve paralele dhe shtandeve si dhe të regjistroheni paraprakisht.
Ju po ashtu mund të regjistroheni edhe gjatë vizites tuaj në forum.
Klikoni linkun forumi2016.scaak.org për t’u registruar.
Rezervoni vendin në panelet dhe sesionet paralele që dëshironi të merrni pjesë!

Ju mirëpresim që të na bashkoheni të shënojmë 15 vjetorin e ShKÇAK-së.”

Nga Qendra për Zhvillim të karrieres,
Shkëlqesa Smajli

Forumi_Specializimi Profesional - Domosdoshmëri për Zhvillim Ekonomik

Translate »