fbpx
Sesionet informuese të ERASMUS+

Sesionet informuese të ERASMUS+

Sesionet informuese të ERASMUS+

Në Universitetin “Haxhi Zeka” studentët dhe profesorët e UHZ-së, ishin pjesë e sesionit informues rreth aplikimit në programet e studimit ose internship për studentët tonë në kuadër të projekteve ERASMUS+. Po ashtu, profesorët dhe asistentët  u njoftuan gjatë sesionit rreth formave të  aplikimit  për projektet ERASMUS+ dhe bashke partnerët për të realizuar këto projekte.

Sesionet ishin të ndara për studentë dhe profesorë të cilat u organizuan nga Zyra e ERASMUS+ në Kosovë.

Translate »