fbpx
Sesion informues për studentë nga Erasmus+

Sesion informues për studentë nga Erasmus+

Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me datë 9 dhjetor 2019, duke filluar nga ora 13:00, në Fakultetin Juridik – Salla 5, Zyra Erasmus+ në Kosovë do të mbaj një sesion informues për shpërndarjen e informatave për rregullat dhe procedurat e aplikimit në Programin Erasmus+.

Inkurajohen studentët e interesuar, që të marrin pjesë.

Translate »