fbpx
Rezultatet e provimit pranues Master- Q.L.Sh.D

Rezultatet e provimit pranues Master- Q.L.Sh.D

Rezultatet Preliminare të provimit pranues në Programin master Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike në Universitetin “Kadri Zeka”- Afati i Dytë

Rezultatet

Translate »