fbpx

Njoftohen studentet e vitit pare Master te departamentit Menaxhim i burimeve njerezore se ligjëratat ne lenden Metodat dhe Teknikat kërkimore – Prof. Dr. Vehbi Miftari do te mbahen ne te njejten dite me dt. 13.11.2015 prej ores 18:00.

Translate »