fbpx
Njoftim për regjistrimin e studentëve të rinjë

Njoftim për regjistrimin e studentëve të rinjë

Njoftim për regjistrimin e studentëve të rinjë

Njoftohen aplikantët e pranuar si studentë të studimeve bachelor dhe master në vitin akademik 2017/2018, të cilët nuk e kanë kryer regjistrimin pranë Administratës Qendrore, atë mund të bëjnë deri me datën 31.10.2017.

Aplikantët të cilët nuk e kryejnë këtë obligim deri me këtë datë, atëherë e humbin të drejtën e studimit në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë.

Translate »