fbpx
Njoftim për provimin pranues në Master

Njoftim për provimin pranues në Master

Njoftohen aplikantët të cilët kanë aplikuar në studimet master, se provimi pranues do të mbahet të martën me datë 17.10.2017 prej orës 10:00. Arsye e shtyrjes se mbajtjës së provimit pranues është për disa probleme teknike me Internet. Për listat dhe orarin e mbajtjës së provimit do të njoftoheni me kohë.

Translate »