fbpx
Njoftim për ditë pushimi

Njoftim për ditë pushimi

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, që sipas ditëve të kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës, me rastin e Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, me datë 09 prill 2021 (e premte), do të jetë ditë pushimi.

Translate »