fbpx

Njoftim lidhur me konkursin për staf Administrativ

Njoftim lidhur me konkursin për staf Administrativ

Në bazë të rregullorës nr.02/2010, për Procedurat e rekrutimit në Sherbimin Civil përkatësit neni 22, pika 3, afati për pranimin e aplikacioneve për pozitat: Zyrtar Ligjor dhe Zyrtar për Bashkëpunim ndërkombëtar zgjatet deri me 20.08.2015.

Konkursi në gjuhë shqipe

Konkurs na bosanskom jeziku

Aplikacioni

Translate »