fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftim

Njoftojmë studentët, stafin akademik dhe administrativ, që sipas kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës, ditë pushimi do të jetë me 9 Janar 2017!

Translate »