fbpx

Komunikimi i rezultateve dhe vendosja e notave në Lënden Shkrimi Akademik dhe Komunikimi, dotë behet me : 02.03.2015 në Orën 13:30 – Prof. Asoc. Dr. Xheladin Zymberaj

Translate »