fbpx

Njoftohen studentët e vitit të tretë, Kontabilitet dhe Financa, se ushtrimet e lëndës Kontabiliteti Financiar i Avancuar, do të mbahen nesër duke filluar prej ores 14:40 në sallën A1.

Translate »