fbpx
Njoftim:
Njoftohën studentet se orari i kollokvimeve të Prof.Aso. Dardane Nalbani dhe Prof. Asoc. Fatbardh Gashi si dhe të gjitha intrumentet nga programi EAIF lënda kryesore ëshë:
1) INS.i dytë Flaute dhe Klarinetë ( EPM ,EM) kollokviumi do mbahet me datën 20.12.2016 ora 10:00
2) Muzikë Dhome EAIF 21.12.2016 në oren 10.30
3) Si dhe të gjitha instrumentet nga programi EAIF lënda kryesore kollokviumi do mbahet 22.12.2016 ora 10:00!
Me Rrespekt
Dekanati i Fakultetit të Arteve!
Translate »