fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e nivelit Master,  vitit të dytë, dep MBNJ, se provimi nga lënda Ndërmarrësia dhe menaxh. i NVM-ve, i parapar te mbahet me 12.11.2016 te prof.Justina Pula, do te mbahet me 05.12.2016 ne ora 14:00.
Prof.Ass.dr. Halit Shabani
Translate »