fbpx

Njoftohen të gjithë studentët që kanë hyrë në provim në lëndët Ndërmarrësia, Organizimi Industrial dhe Lidershipi se konsultimet e parapara për dt.30.11.2016 ora 11:00 do të mbahen të njejtën ditë por në orën 17.30.

Translate »