fbpx

Njoftohen sudentet e vitit te pare te studimeve bechelor Fakulteti i Biznesit departamenti Kontabilitet dhe financa grupi 1 dhe 2 i ushtrimeve se ushtrimet e humbura me daten 28.11.2016 ne lenden E drejta Biznesore tek asistenti MSc. Armend Mehmetaj do te zevendesohen neser me date 30.11.2016 prej ores 13:20 salla A6.

MSc. Armend Mehmetaj.

Translate »