fbpx

NJOFTIM
Njoftohen studentët e vitit të pare dhe vitit të dytë, niveli Master, departamenti MBNJ, se provimet në lëndët:
1. Modelet e kompetences dhe
2. Komunikimi i brendshëm i menaxhmentit
…të parapar të mbahen me datën 19.11.2016, do të mbahen me datën 21.11.2016 në ora 16.
Prof.Dr. Aleksander Biberaj

Translate »