fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftim – Kandidatët me pikë të barabarta (master)

Senati në mbledhjen e mbajtur,  më 11.10.2016, ka  nxjerrë vendim për pranimin e studentëve që janë me pikë të barabarta, me kandidatin e fundit i pranuar si student i rregullt në Fakultetin e Biznesit dhe në Fakultetin Juridik të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë. Kandidatëve u lejohet regjistrimi si student i rregullt në Fakultetin përkatës të UHZ-së. Studentët nga lista e pranuar duhet ta bëjnë regjistrimin si të gjithë kandidatët e tjerë të pranuar.

Translate »