fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen të gjithë studentët të studimeve bachelor të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë se ligjëratat do të fillojnë me 10.10 2016.

Për orarin e ligjëratave dhe ushtrime do të lajmëroheni me kohë.

OBAVJEŠTENJE za studente osnovnih (Bachelor) studija
Obavještavaju se svi studenti osnovnih (Bachelor) studija na Univerzitetu “Haxhi Zeka” u Peći da će predavanja početi 10.10.2016.
O rasporedu predavanja i vježbi bićete dodatno informisani.

Translate »