fbpx

Njoftohen studetet  e Vitit të parë qe konsultome dhe pershkrimi I notave nga lenda Mikroekonomi të Prof Artan Nimani mbahen të hene me dt 26.09.2016 nga ora 12.00 në sallen A4.

Translate »