fbpx

Njoftohen studentet e vitit te dyte-FMTHM, se provimi ” Bazat e financave dhe kontabiliteti menaxherial”, i parapare me date 20/09/2016 ,do te mbahet me date 21/09/2016 ne oren 12:00 .
Prof. Fitim Deari

Translate »