fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftim

Për nder të festës së Kurban Bajramit, me 12 Shtator do të jetë ditë pushimi, sipas kalendarit të festave zyrtare në vend.

Menaxhmenti i Universitetit ”Haxhi Zeka” të gjithë besimtarëve musliman, ju uron Kurban Bajramin, duke i`u dëshiruar shëndet, paqe dhe mbarësi!

Prof. Dr. Fadil Millaku

Rektor

Translate »