fbpx
Njoftohen studentet e nivelit Master të Fakultetit të Biznesit të cilet ju kanë nenshtruar provimeve të Lendet Ndermarrsia dhe Menaxhimi I NVM-ve dhe Teoria e Vendimarrëjes  të Prof.Dr.Justina Pula se konsultimet mbahen më datë 13.07.2016 ora 12:00.
Translate »