fbpx
Njoftohën studentët të cilët kanë provim në lëndët :
1.Organizimi dhe Menaxhmenti -KF(Master) ,provimi mbahët më datë 01/07/2016 ,në orën 16:00
2.Financat e sigurimeve -KF(Master) ,provimi mbahët më datë 01/07/2016 ,në orën 17:00
3.Menaxhimi i institucioneve financiare -KF(Master) ,provimi mbahët më datë 01/07/2016 ,në orën 17:00 .
Ndërsa provimet :
1.Organizmi dhe zhvillimi i menaxhmentit -MBNj(Master) ,provimi mbahët më datë 08/07/2016 ,në orën 17:00
2.Menaxhimi i rriskut financiar -KF(Master) ,provimi mbahët më datë 08/07/2016 ,në orën 16:00
 
Prof.Ass.Dr.Ibish Mazreku 
Translate »