fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftim!

Njoftohen studentët dhe stafi i UHZ-së, se të Hënën me 9 Maj 2016 – Dita e Evropës, do të jetë ditë pushimi sipas kalendarit të festave zyrtare të Republikës së Kosovës.

Translate »