fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftim

Njoftohet stafi i UHZ-së dhe studentët, që ditën e hëne, datë 2 Maj 2016, do të jetë ditë pushimi sipas kalendarit të festave zyrtare të Republikës së Kosovës.

Translate »