fbpx

Njoftohen studentet  (me index) qe iu jane nenshtruar provimit ne lenden “Planifikimi mikroekonomik” se konsultimet dhe shpallja e rezultateve do te organizohen diten e enjete me date 28.04.2016.

Komisioni
Translate »