fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e fakultetit te Agrobiznesit , drejtimit TPB dhe AA se pjesa teorike e provimit ne lenden e Botanikes se përgjithshme dhe sistematike te Prof. Dr. Fadil Millaku mbahet me date 27.04.16 ne ora 13h.
Translate »