fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e departamentit Kontabiliteti dhe Financa se kollokviumi i parë në lëndën “Bazat e financave dhe kontabiliteti menaxherial”, do të mbahet me datën 28.04.2016, ditën e Enjte duke filluar prej orës 9:20 – 10:40, grupi 1 dhe prej orës 10:40 – 12:00 grupi 2, ne sallen A5.

Translate »