fbpx
Njoftohen studentet e nivelit Master, dep. MBNJ, qe ligjeratat nga lenda “Organizimi dhe Zhvillimi i Menaxhmentit ” te prof. Ibish Mazreku, te parapara te mbahen te Henen me 04.04.2016,  do te mbahen te Marten me 05.04.2016 ne te njejten kohe.
Translate »