fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e nivelit Master se ligjeratat nga lenda “Menaxhimi i riskit financiar” (në orar “Financat e sigurimeve”), te Prof.Ibish Mazreku, te parapara te mbahen sot me 11.03.2016 (e Premte), nuk do te mbahen, dhe do te jeni te informuar per zevendesim.

Translate »