fbpx

Njoftohen studentët e nivelit Master që konsultimet nga lëndët :
Organizimi dhe Menaxhmenti
Menaxhimi i Institucioneve Financiare
Organizimi dhe Zhvillimi i Menaxhmentit
Menaxhmenti Bankar i Avancuar
Do të mbahen me datë 10.03.2016 ditë e Enjte nga ora 15:00 në Fakultetin e Biznesit.

Me rrespekt
Prof. Ass. Dr. Ibish Mazreku

Translate »