fbpx

Jane evidentuar notat per studentet e nivelit MA ne SEMS ne lendet:
1-E drejta e EU (KF dhe AB)
2-Menaxhimi strategjik i avansuar (KF)

Prof.Ass.Dr.Florin Peci

Translate »