fbpx

Njoftohen studentet e ciklit te dyte te studimeve-Master,Depatamenti Burimet njerezore se konsultimet ne lenden Ekonomia e biznesit dhe kontrolli do te mbahen me date 05.03.2016 ora 14 .

Translate »