fbpx

Njoftim

Studentët e nivelit bachelor dhe master të cilët nuk e kanë bërë regjistrimin e semestrit dimëror të vitit akademik 2015/2016 iu lejohet që këtë regjistrim të semestrit ta bëjnë deri me 15 mars 2016.

Translate »