fbpx

Njoftohen studentet (me index) qe iu jane nenshtruar provimit ne lenden ‘Ekonomia Nderkombetare” se konsultimet dhe shpallja e rezultateve do te organizohen diten e enjete me date 18.02.2016.

Komisioni
Translate »