fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetit. te Biznesit, Dep. KF, grupi A dhe B, se konsultimet  për  Provimin në lëndën”Bazat e Menaxhmentit”  do të mbahen diten e Hene dt.08.02.2016 ne ora 10:00 grupi A dhe ne ora 10:40 grupi B, Theranda Beqiri.

Translate »