fbpx

Njoftohen Studentet e Fak. te Biznesit, Dep. KF, viti i dyte se konsulltimet dhe pershkrimi i notave nga Lenda Analiza Statistikore do te mbahen te henen me dt. 01.Shkurt 2016 nga ora 10,00 ne lokalet e Fak. Biznesit.

Translate »