fbpx

Njoftohen të gjithë studentët e Nivelit Master, viti parë të cilët vijojnë mësimin tek Lënda: Organizim dhe Menaxhment me prof. Ibish Mazrekun, se ligjëratat e parapara të mbahen sot me dt.18.01.2015 nuk do të mbahen. Ato do të zëvendësohen javën e ardhshme.

Translate »