fbpx

Njoftohen studentët e vitit të II (KF) që ushtrimet e humbura në lëndën Analizat Statistikore tek Vjosa Hajdari me datë 07.01.2016 do të zëvendësohen të Enjte me datë 14.01.2016 Grupi III dhe IV prej orës 08:00 – 10:40 në sallën në B2 dhe Grupi I dhe II prej orës 10:40 – 13:20 në sallën në B2.

Translate »