fbpx

Njoftohen studentët e vitit të III, drejtimi KF dhe AB se testi 2 në lënden Mjedisi i Biznesit i paraparë të mbahet me datën 12.01.2016 (me kërkesen e studentëve) shtyhet me datën 19 në orën e njejt.
Suksese.

Translate »