fbpx

Njoftohen studentet e vitit të I-rë të Departamentit Kontabilitet dhe Financa Se Ushtrimet në Lënden Bazat e Biznesit më Grupet II , III dhe V nuk do të mbahen me datën 04.12.2015

Translate »