fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet të departamentit KF, nivelit Master, qe provimi nga lënda “Menaxhmenti strategjik II” i paraparë të mbahet me daten 07.11.2015 te prof.Vasilika Kume, dhe është shtyer për 26.11.2015, do të mbahet me 03.12.2015 ne ora 15:00.

Translate »